2
Ik heb geen beperkingen, geen problemen, geen pijn. Voor iemand die rugproblemen heeft, zou ik persoonlijk zeggen niet bang te zijn er voor te gaan. Het zal je leven redden.

more testimonials ›

Ervaringen

Kijk hier wat mensen over TOPS hebben te zeggen »

Stabilisatie zonder fusie - de oplossing van het TOPS-systeem ter behandeling van spinale stenose

Rugpijn?

Uw conditie is mogelijk behandelbaar. Meer info »

The TOPS™ System click to play video

spinal fusion treatmentPatiënten hebben een nieuwe behandelingsoptie voor spinale stenose en slopende pijn in de onderrug en benen. Het TOPS-systeem is een mechanisch implantaat dat voor patiënten met gematigde tot ernstige lumbale spinale stenose en verwante aandoeningen aan het ruggenmerg een superieur chirurgisch alternatief biedt ten opzichte van een rugoperatie ten behoeve van spinale fusie. TOPS posterieure artroplastiek twee kritische functies van het ruggenmerg adresseert: behoud van stabiliteit en behoud van beweging. Bij een procedure van posterieure artroplastiek verwijdert de arts de botelementen die op de zenuwen drukken. Daarna implanteert de arts het TOPS-systeem om een posterieure wervelkolom te stabiliseren en een gecontroleerd bewegingsbereik te herstellen. Hierdoor kunnen patiënten met symptomen van spinale stenose, inclusief pijn in de onderrug, ischias en pijn in de benen tijdens het lopen (spinale claudicatie) hun vermogen weer terugkrijgen om te buigen, rekken en van normale activiteiten in het leven te genieten die voor de operatie zo pijnlijk waren.

Voor patiënten met chirurgische decompressie uitstekende klinische resultaten verkrijgen

Het TOPS-systeem produceert opnieuw beweging in alle richtingen - flexie, strekken, lateraal buigen en axiale rotatie. Het is klinisch bewezen dat het TOPS-systeem van Premia Spine onmiddellijke en voortdurende pijnverlichting biedt en de kwaliteit van het leven verbetert. Daarnaast heeft het ook getoond dat het voor passende patiënten betere resultaten oplevert dan chirurgie voor lumbale spinale fusie. Het TOPS-systeem biedt drie belangrijke voordelen voor de behandeling van spinale stenose. Ten eerste, stabiliseert de procedure de posterieure wervelkolom en herstelt het een gecontroleerd bereik van beweging. Ten tweede, hervatten de patiënten hun vermogen tot buigen, strekken, lopen en van de normale activiteiten van het leven te genieten. Ten derde en belangrijkste punt, ervaren patiënten onmiddellijke en voortdurende pijnverlichting. Klinische onderzoeken die sinds 2005 worden uitgevoerd, tonen dat het TOPS-systeem bij patiënten met gematigde of ernstige spinale stenose, met of zonder spondylolisthesis (een discushernia) en facetartrose (osteofyten), aanhoudende pijn in de benen en onderrug verzacht. Hebt u symptomen van spinale stenose? Klik op de ervaringen om mensen te horen die net als u hebben geleden. En praat met uw arts over al uw behandelingsopties en kijk of posterieure artroplastiek de juiste oplossing is voor u.

U verdient beter dan fusie

Vraag naar meer informatie