Contact

Kijk of de posterieure artroplastiek van TOPS u kan helpen als u door spinale stenose, facetartrose of andere aandoeningen aan het ruggenmerg, aan gematigde of ernstige rugpijn lijdt. Meer info »

Werner Lack, MD

Werner Lack, MD

Orthopedische chirurg
Wenen, Oostenrijk

Dr. Lack werd in Wenen, Oostenrijk geboren en ontving zijn formele medische opleiding in Orthopedie aan de Universiteit van Wenen.

Is TOPS for you?

Find out if you are a TOPS candidate—complete our online evaluation form today»

Dr. Lack specialiseerde zich in chirurgie aan de wervelkolom en nam in 1984 in Bad Wildungen deel aan een beurs met Professor Klaus Zielke. Als deel van de Oostenrijkse-Zwitserse-Duitse reisbeurs bezocht in 1989 hij de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada en had hij de kans om met leidinggevende chirurgen samen te werken, inclusief Dr. Boachie-Adjei (New York City), Dr. Asher (Kansas City), Dr. Steffee (Cleveland), Drs. Kusslich en Start (Minneapolis), Dr. Lorenz (Chicago) en Dr. Jesenski (Zürich).

Van 1993 tot en met 1996 fungeerde Dr. Lack als hoofd van een wervelkolomteam bij de kliniek in Wenen. Dr. Lack heeft in diverse Weense ziekenhuizen spinale chirurgie uitgevoerd. 

Gedurende de afgelopen 18 jaar heeft hij een aanzienlijke ervaring opgebouwd met dynamische spinale instrumenten. Dr. Lack voerde tevens diverse "allereerste" spinale procedures uit in Oostenrijk, zoals osteotomie voor pediclaire substractie, axialLIF, XLIF, percutane facetschroeven en de Diana-techniek in artrodese van het SI-gewricht. 

Dr. Lack is lid van de European Spine Society, North American Spine Society en het Duitse Genootschap voor orthopedische chirurgie. 

Hij heeft gedurende, een door Premia Spine gesponsord trainingssymposium, theoretische training ondergaan betreffende het TOPS™-systeem. Daarnaast heeft hij praktijkervaring opgedaan door als bezoekende clinicus aan een TOPS-procedure deel te nemen.

U verdient beter dan fusie

Vraag naar meer informatie