Contact

Kijk of de posterieure artroplastiek van TOPS u kan helpen als u door spinale stenose, facetartrose of andere aandoeningen aan het ruggenmerg, aan gematigde of ernstige rugpijn lijdt. Meer info »

Yoram Anekstein, MD

Yoram Anekstein, MD

Hoofd van de Wervelkolom Unit
Afdeling Orthopedie
Medisch centrum Assaf Harofeh
Zerifin, Israël

Dr. Anekstein werd Magna Cum Laude, doctorandus in de medische wetenschappen, en behaalde zijn medische examen aan de Medische faculteit van de Hadassah-Hebreeuwse universiteit te Jeruzalem.

Is TOPS for you?

Find out if you are a TOPS candidate—complete our online evaluation form today»

Dr. Anekstein voerde zijn stage uit aan het Medisch centrum Assaf Harofeh en de Sackler Faculty of Medicine. Tussen 2002 en 2003 was Dr. Anekstein aan de Universiteit van Louisville waar hij lid was van het Leatherman Spine Fellowship Program op de afdeling Orthopedische chirurgie. Daarna keerde hij terug naar Israël en ontving in 2009 de positie als Hoofd van de Wervelkolom Unit aan het Medisch centrum Assaf Harofeh. Dr, Anekstein voert voor cervicale en lumbale kwalen, zowel fusie- als non-fusieprocedures uit volgens de indicaties van de patiënt.

Dr. Anekstein heeft aan diverse cursussen deelgenomen, waaronder het AO Spine-programma. Hij heeft promotie gemaakt als instructeur voor wetenschappelijke cursussen en als examinator van medische studenten gedurende hun mondelinge examens voor de examencommissie voor orthopedische chirurgie. Hij heeft gedurende vele bijeenkomsten van leidinggevende genootschappen met betrekking tot de wervelkolom presentaties gegeven, waaronder voor de North American Spine Society Meeting, de American Acadamy of Orthopedic Surgeons, World Spine en het AO Spine Symposium.

Dr. Anekstein heeft over een reeks van onderwerpen, van complicaties bij scoliosechirurgie tot biomechaniek van de wervelkolom, lezingen gehouden. Hij heeft prijzen gewonnen van de Israel Orthopaedic Association, Assaf Harofeh Medical Center, the Scientific Committee of the Israeli Medical Associations, de medische faculteit van de afdeling Orthopedie van Sackler en de Israel Spine Society. Dr. Anekstein heeft over diverse onderwerpen, inclusief over bewegingsbehoud en het TOPS-systeem, meer dan 60 publicaties en presentaties op zijn naam staan. Hij heeft meer dan 5 jaar klinische ervaring met het TOPS-systeem.

U verdient beter dan fusie

Vraag naar meer informatie