Contact

Kijk of de posterieure artroplastiek van TOPS u kan helpen als u door spinale stenose, facetartrose of andere aandoeningen aan het ruggenmerg, aan gematigde of ernstige rugpijn lijdt. Meer info »

Yizhar Floman, MD

Yizhar Floman, MD

Voorzitter en directeur,
Israel Spine Center in het Assuta-ziekenhuis
Tel Aviv, Israël

Dr. Floman is de voorzitter en directeur van het Israel Spine Center in het Assuta-ziekenhuis te Tel Aviv.

Is TOPS for you?

Find out if you are a TOPS candidate—complete our online evaluation form today»

Dr. Floman behaalde zijn medische examen aan de Medische faculteit van de Hadassah-Hebreeuwse universiteit in Jeruzalem. Dr. Floman had in het Hadassah-universiteitsziekenhuis in Jeruzalem, een stageplaats en hij volgde tevens een klinische opleidingsperiode op het gebied van orthopedische chirurgie. Hij nam twee betrekkingen aan voor spinale chirurgie, onder directeurschap van JE Hall MD in het Kinderziekenhuis in Boston en onder directeurschap van Richard Rothman MD Phd en Fred Simeone MD in het Pennsylvania-ziekenhuis in Philadelphia.Dr. Floman was vele jaren het hoofd van de afdeling Spinale chirurgie aan het Medisch centrum van de Hadassah-Hebreeuwse universiteit in Jeruzalem. Daarnaast was hij professor van orthopedische chirurgie aan de Hebreeuwse universiteit in Jeruzalem. Sinds 2000 is Dr. Floman de directeur van het Israel Spine Center in Tel Aviv.

 Dr. Floman was de president van het Israel Orthopedic Association en momenteel is hij de president van de Israel Spine Society en is hij lid van de Scoliosis Research Society, de International Society for the Study of the Lumbar Spine, de Spine Society of Europe en de North American Spine Society.

 Dr. Floman heeft 133 originele artikelen gepubliceerd in tijdschriften ter beoordeling van vakkundigen, 22 boekhoofdstukken en hij gaf verschillende presentaties (meer dan 100) en lezingen aan nationale en internationale wetenschappelijke genootschappen. Hij bewerkte tevens de uitgave van 5 boeken over spinale chirurgie. Dr. Floman maakt deel uit van de Editorial Board of Spine en de Journal of Spinal Disorder, de European Spine Journal en The Spine Journal.

U verdient beter dan fusie

Vraag naar meer informatie